KAHRAMANMARAŞ HAKSEN İFTARDA BULUŞTU



İftara ev sahipliği yapan HAKSEN Kahramanmaraş İl Başkanı Fahri Kurt, Eğitim Hak-Sen Üniversite Temsilcisi Cem Kapukaya, Yerel Hak-Sen il Başkanı İbrahim Altun ve Sağlık Hak-Sen il başkanı Olcay Kapukaya iyi bir ev sahipliği sergilediler. Eğitim Hak-Sen 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu üyesi ve KSÜ Temsilcisi Cem Kapukaya, kaynaşmalarına vesile olan ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde, dostlarını ve arkadaşlarını aralarında görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, katıldıkları için misafirlerine teşekkür etti. Samimi ve dostane bir hava içerisinde geçen iftar yemeğine ev sahipliği yapanlar misafirleri karşıladılar, hal-hatırlarını sordular dostlukları tazelediler, bir anlamda hasret ve özlem gidererek, sosyal dayanışmanın bir başka güzel örneğini sergilediler.
Yaklaşık 100 kişilik bir guruba seslenen Cem Kapukaya, 2008 yılında kurulan HAKSEN’i diğer sendikalardan ayıran birkaç özelliğe dikkat çekerek, “HAKSEN, kişilerin ve toplumların yaşam tarzlarını, tercihlerini dizayn etmeye ve tek tip üyeler topluluğu oluşturmaya çalışmak yerine, kişilerin tercihlerine saygılı, farklılıkları zenginlik sayan, özgür bireylerden oluşan üye topluluğunu amaçlamaktadır. HAKSEN, çoğu sendikal yapının içi boş bir slogan olarak kullandığı sözde değil, özde demokratik bir sendika olmaya devam etmektedir. Halen gerek yönetici, gerekse üye profiline bakıldığında, hiçbir ayrım yapılmadan herkesin kendisini ifade edebileceği bir çatıdır” dedi.
Kapukaya, konuşmasının diğer bölümünde ise, kulaktan dolma ve kirlenmiş bilgilerle gündemi takip eden bir anlayış yerine, araştıran, öğrenen, paylaşan ve yol gösteren bir anlayışın sahibi olan HAKSEN ailesi olarak ne kadar büyüdüklerine ilişkin gerekçeleri de sıraladı, ettiği dua eşliğinde yemekler yendi.
Öte yandan HAKSEN Kahramanmaraş İl Başkanı Fahri Kurt ise kısa bir sunum gerçekleştirdi, kısa bir tanıtım konuşması ardından “Hiçbir çıkar ve menfaat ilişkisi olmadan bu kadar seçkin ve güzel insanlarla çıktığımız bu yolda hiç kuşku yok ki birlik ve beraberliğimiz her yıl katlanarak devam edecektir” diye konuştu.
İftar yemeğine ayrıca Kahramanmaraş İl sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Gökhan Gökşen ile, Aile Hekimleri Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi Lüfti Tiyekli de katıldı.
Eklenme : 12 Ağustos 2012

Bu habere ekli dosya bulunmamaktadır

Facebook'ta Paylaş
Adres : GMK Bulvarı 40/2 Kat 2 Maltepe / ANKARA - Telefon : 0312 2290325 - Faks : 0312 2290326